Quinta do Javali LBV 2014 -15-16

En KRAFT BOMBE uden lige, en usleben diamant. Masser af friske og solmodne solbær, kirsebær og brombær præger førstehånds indtrykket. Efter lidt tid på tungen kommer der krydret noter frem bagerst på tungen, og du kan fornemme peber der står godt mod friskheden.

Et rigtig godt match til en rigtig fed og cremet chokoladekage med et par frisk bær på toppen. Eller til en god stor bøf på grillen, godt med peber og andre krydderier, så nyd denne Quinta do Javali LBV 2014 til, det er en fantastisk kombination.

Der er SÅ meget saft og kraft i denne LBV fra Quinta do Javali.
Kan med fordel ligge og modne 20-25 år frem.

Winemaker: Antonio Mendes

Quinta do Javali er en familie ejet vingård der ligger på den sydlige side af Dourofloden. Nærmeste byer er Nagoselo do Douro og Sao Joao de Pesqueira. Antonio Mendes driver vingården sammen med sin hustru Louisa, der står for olivenolie produktionen på gården. Louisa har vundet flere medaljer og fået stor anderkendelse for hendes olivenolie, både i Portugal, Spanien og England. Quinta do Javali er Dourodalens mindste vingård målt på hektar, og de hverken køber eller sælger druer. Alt hvad der produceres af både portvin og rødvin er druer fra egen produktion.